tjenare

nej det här med att blogga har aldrig riktigt varit min grej. men jaja, nu jevlar min små grisar. lever livet i lägenheten, är bäst på att komma försent och sånt där. mår illa, är säkert gravid (hehehehe driver mamma!!!!). hade världens bästa mattelektion idag, har aldrig varit med om något så fint. fick lust att skratta och gråta samtidigt, fina astrid! nä nu ska jag gå från datan, sådeså.


MAGALUF!


magaluf 12-19 Juli 2012, check!


jag kunde dö för dig, nu är du död för mig.

åh jag skäms lite över mig själv. jag har blivit en instagrambög. alltså rikitigt ordentligt. jag har fastnat! hur tar man sig ut?! tips välkomnas.

anyways så sitter och jag och kollar på OC, världens bästa serie. helt klart. höll på att halka idag också. jävla skit is. tur att mami bokade resa till gran canaria på sportlovet idag då så jag slipper isen, wiiiihuuuu!!!! världens bästa mami! nu ska jag bara boka magalufffffffffff och peace så är livet rätt bra igen. sådeså. och ikväll ska jag vara med bebo! lycka i en lite box.

jag och falluni, världens sötaste katt!


men åh så fint

Gå bakom mig
Gå framför mig
Gå vart du vill älskling
Men gå inte ifrån mig.


.

But I found a boy who I love more,
Than I ever did you before,
So stand beside the river I cried,
And let yourself down.
Look how you want me now that I don't need you

.


fuck yea

imorgon gott folk. imorgon börjar jag 12.55. JARRRÅ! och nu ska jag se om malva är inne på skype. det var hon! som en cheeeef.
spelade match och vann. som en chef.
och nu har jag skrivit på det här i 50 minuter, så längre blir det icke.


Nämnde jag förresten

ATT JAG OCH VIRRI FICK MVG PÅ VÅR PLANKNING! SÅDESÅ! <3<3<3<3


lite rim och så

min pojke lämnade mig ensam för ett tag sen nu. lonely girl. så nu väntar jag på min bästis istället och hon funkar ju hon också! borde skriva på min krönika, eller på psykologin, eller på kuhi eller på vad som helst utom den här jävla bloggen. MEN icke! jag drömmer om när jag ska flytta till london och om sommaren. snälla sommar, komsikomsi nu! p&l med favvi och magaluf med bästis och jobbajobbajobba. ska nog pallra mig iväg och söka jobb också, ska hitta ett coop och sitta i kassan tror jag minnsan. vill ha pengar. pengarpengarpengar. japp. nu ska jag resa mig upp och undersöka märket min pojke lämnade på min hals, ty babe.

sne och så men vad fan, man kan ju inte alltid stå på tå! (RIM!!!!!!)


fdkopsgjrfod

Sitter i den nya lägenheten för första gången med datan och internet! YES, äntligen tänker ni, då kan hon blogga så sjukt mycket mer denna fantastiska varelse! men icke.
sitter i min säng och lyssnar på the script. ett av de mest fantastiska banden i världen. saknar min syster gör jag också. jag saknar henne så att det gör ont. men snart är hon hemma. min fantastiska syster. och min älskade mormor. romrom. snälla dö inte. borde skriva massa annat som har med tråkigheter att göra men nej. ska nog gå och lägga mig snart. ska bara lyssna klart på the script. fantastiska.
sommar tack. benig som fan, lika värt varje sommar <3


du är det bästa jag har, du&jag mot världen. alltid <3


Wasn't born to hate, I was made to love but I never knew it was so hard


Hos Philip

snodde lite bilder från malvis från i söndags!

humor, jag vet.


5 januari

Idag fyller världens finaste kille år. 19 sådana för att vara exakt. Jag tycker om dig. Massvis.


min käre vän lowe

lowe informerade mig att det är 144 dagar kvar tills jag fyller 18 år. äntligen. som jag har längtat och fortfarande längtar. jag vill bara att det ska hända nu. nununu. men tålamod är tydligen något bra. någon som vill dela med sig lite?


fixade en fin bild på mig och lowe, bara sådär! har tydligen en kreativ sida trots allt!


nu jävlar

jaha hörni, det här går ju inte för sig. har bloggvägrat ett tag och nu ska jag skriva ett fett (inte) inlägg. ligger i sängen med min finfina dator, min nyinköpta ipod-iphone högtalare står på bänken i mitt alldeles för stökiga rum och livet är rätt bra. utom det faktum av att min högra näsborre verkar ha lagt av. helt. anyways så tickar livet på. har köpt en ny klocka också kom jag på när jag skrev sådär. tickar. ni fattar. nyår var bra trots ett stort missöde men vad fan vore livet utan dom? jävligt mycket bättre egentligen, men ikväll är vi positiva klubben. kom iallafall hem halv åtta till min pojke och sov bort ungefär hela första dagen av 2012 vilket var värt. ser bra ut. ångrar att jag la mig i sängen med datan utan att borsta tänderna. jag menar om jag hade gjort det hade jag bara kunnat somna nu. pang bom sova. men icke. jag måste gå mina fem metrar till badrummet. helvete. halva jag flyttar på torsdag för den delen. mhmm, årsta here i come. ligger och funderar på vad jag ska ta med mig. orkar inte fundera så ska nog skita i det och bara köra. sounds like a masterplan. borde plugga också. men hell no. det löser sig. det gör det alltid. nej nu ger jag upp, inget mer bloggande nu.


oj vad jag tycker om dig mycket, det är nästan läskigt.


RSS 2.0