Sov gott lilla hjärtat


finaste du, snälla

snälla lämna mig ifred. låt mig vara. låt mig gå. sluta prata med mig. sluta såra mig. sluta att kolla på mig. sluta skriv till mig. sluta få mig på fall varje gång jag ser dig. sluta att vara nära mig. sluta såra mig utan att mena det. sluta vara underbar. sluta göra mig lycklig. sluta göra mig olycklig. sluta röra mig. sluta få mig att att drömma om dig, varenda jävla natt. sluta att alltid finnas i mina tankar. sluta göra så att jag gråter mig själv till sömns. sluta göra så att det känns som om jag får tusen nålar i hjärtat när jag tänker på dig. sluta bara. jag orkar inte längre. bort från mig, från min hjärna, från allt. men framför allt, bort från mitt jävla skit hjärta. ut, bort, försvinn. snälla älskade du. jag ber dig. du gör mitt liv så jobbigt. så himla jävla skit jobbigt att jag vill dö ibland. jag vill bara skrika. jag orkar inte mer.

& återigen suger livet

"I didn't fall in love with you at first sight,
I fell in love with you at every sight, over and over again"

ganska nöjd tjej.

sköldpaddan jag velat ha hela sommaren, är äntligen min. hemma hos mig. vart jag än går. föralltid. i mitt jävla hjärta!! nej okej jag överdriver. men tack jens, finaste jag någonsin fått. gillar den extremt! (speciellt det som är runt halsen, heh...)

är rätt nöjd över mig själv.

har listat ut ett sätt att undvika att låtarna blir slutlyssnade på så jävla fort på spotify. fast man får lyssna på samma låt hela tiden. men det funkar om man ska lära sig en låt och måste lyssna om och om igen. man trycker aldrig på tillbaka knappen och låter aldrig låten ta slut, utan drar bara tillbaka på själva grejen som rör sig. good one!

time to let go, girl.


.


BAAAAAAAAAMMMMMMM!!!

BAMBAMBAAAAAAAAAM! klar. weehooooooooooooo lättnaden som bara är så jävla nice! 29 minuter för tidigt tillochmed. good game, good game indeed! kände bara att ja. det var värt att skriva! tre inlägg i rad om min engelska novell, grymt bra läsning! lyssnar på david guetta och vill till belgien nästa sommar. tomorrowland, jag ska dit. det bara är så.

tid

tiden går. den försvinner och kommer aldrig mer tillbaka. och ju snabbare minutrarna tickar, desto närmare är jag mitt misslyckande. skriva engelska emma, skriv nu!

thug liv.

fyfan vad värdelöst och stressigt allt är, panikar genom livet just nu orkar inte. imorgon vill jag bara ligga hemma och gråta. men icke. jag ska börja nio, sluta fem, börja jobba sju och sluta jobba elva, komma hem halv ett och dö. på fredag är det veronica maggio, jävlar så bra det kommer bli. ska skita i allt då, hela helgen ska bara vara en jävla röra. Nu är det två timmar kvar tills deadline på min engelska novell. dags att sätta igång, gött mos!

the best way to not get your heart broken is to pretend you don't have one

du har alltid saker i det undermedvena,
och det du inte hinner tänka på under dagarna
är det som du drömmer om.it's tuesday, tuesday, gotta get down on tuesday!

taggar skoli med mackor, ska gå om åtta, pusshej!

.

jag är bjuden på 17 studentskivor. jag kan inte gå på en enda. den sista är den 23dje maj. jag fyller år den 25e. fuck my life moment.

trött

"jag ger dig allt jag har.. 
kvar"


RSS 2.0