imorgon åker vi

jag orkar inte vänta längre. jag vill åka nununuuu! men ja, imorgon smäller det iallafall och attans vad jag är taggad! alla bra tältplatser kommer vara upptagna men det bli grymt ändå, fan vad roligt det ska bli! tropiskvärme påväg mot sverige och jag kommer dö av värmeslag, men det är lunch för nu har jag en fräsig keps! nu ska jag ej blogga mer, nu ska jag packa klart! <3<3<3<33<33333<33<3<3<33<<3<3<3<3<33 wuääääääääääääääääääääääääääääääaääjäähähäh!

tja min döda bloggi

tisdag. tisdag. tisdag. snälla. bli. tisdag. nu! nu! nu! tack.
OOOHMYYYYYYYFUCKINGGOD. på fucking tisdag åker jag till fucking borlänge för fucking peace and love och jag har fucking inte ens tagit ut min biljett. FUCKFUCKFUCK VAD JAG ÄR TAGGAD OCH NERVÖS OCH BARA ALLMÄNT CHILL! har inte börjat packa än, är upptagen imorgon med planer som inte alls är planerade egentligen. måste träffa rickard, måste träffa tom, måste packa, måste fixa biljetten. åhhelvete vad tagggggggggggination detta är, jag blir fanemej galen. orkar inte, tänk om det suger. jag ska ställa in mig på att det kommer suga för då kommer det bli bättre än förväntat, hah! nej men okej, taggar trots allt sönder här hemma med mamma och pappa, har ingen koll på någonting och har allmän lust att ta lite självmord fast ändå inte! nu ska jag fixa musik till ipoden, dissar antagligen mitt normala nummer på peace and love för min nya älskling får icke följa med dig, älskar honom för mycket min lilla nisse. (nisse=min iphone <3) så pusshejleverpastej, bloggar kanske imorgon, kanske inte. om inte så är det efter peace som nästa blogginlägg kommer, men då ska jag jobba två dagar och sen dra till mallorca så antagligen bloggar jag inte på tre veckor, hehehehhehe

JOBBAJOBBAJOBBA!!!!

ungefär såhär kul tycker jag att det ska bli att jobba circus 9 timmar.
men jag vet att när jag väl kommer dig, är det värt det!
haha fan vad ful bild förresten, tur att man är snygg liksom... hehe!
TAGGA TILL NURÅ!

idag har jag...

JOBBAT! surprise, visst bloggi? har fan jobbat konstant sen skolavslutingen och ska fortsätta med det tills nästa fredag. jag planerar att bli rik u know! eller asså jag var ledig igår men ah, det räknas typ inte, var lika trött imorse för det liksom! IALLAFALL BLOGGEN, idag har jag varit cool. jag chillade lite med daniel majstorovic och hängde lite med kristin meltzer eller vad hon nu heter. hehehe, vet att ni är avundsjuka!! och igår såg jag den nya pirates. jag skrek och höll på, blev rädd typ sju gånger och rickard skrattade åt mig. tack så mycket liksom! hihi menmen, idag tänkte jag och vincent åka ut våra sorger i insane, men det var lång kö så vi åkte hem istället. har kommit fram till att djurgårdsfärjan är så jäääävla gosig, älskar den! NU ska jag lägga in en bild på min homie mr. majstorovic så att alla fattar vem det är och inser hur sjukt cool jag är, okej?
yes, ganska häftig. pussiiiiiiiis

har jag sommarlov? ja. well, det märks verkligen inte.

har jobbat sen i lördags morse ungefär konstant, men pengar rullar in som det ska och det är nice. gröna lund är stört och astrevligt och jag är hes som bara den! men det är värt det, tror helt ärligt inte att man kan ha ett bättre sommarjobb. jag är så trött och har så ont i fötterna att jag bara vill lägga mig ner och gråta, men den är fortfarande så sjukt värt det, det går inte ihop egentligen! men så är det iallafall och jag hoppas att alla har ett galet bra sommarlov hittills, min första lediga dag är imorgon. jag taggar sönder. jag ska vila och sen ska jag till sickla på spelning, wiiihoo!

.

for a drunken mind, speaks a sober heart.

värdelösavärdelösa liv.

godnatt.

hon kanske hatar mig, men jag är inte hennes största fan heller.

she/her he/him.

bajs.

om fem dagar bloggi, har vi 2 års dag. ganska bra kämpat. mitt längsta förhållande någonsin hihi, älskarey.

en vän är en vän hur taskigt livet än gått


yes.


RSS 2.0