it's never enough

tjo bloggen. sjukt trött på livet just nu. men har shoppat kom jag precis på. ångesten släppte lite. spenderade två timmar av kvällen med att gråta, grymt. nu ska jag duscha, sen ska jag packa kläder för att köra coopertest imorgon, jag kommer dö. känns bra. ska göra en spellista också. och ta med mig tejp imorgon så att jag kan tejpa fast hörlurarna. jag är ledsen fortfarande. jag vill inte. det kanske är bra att springa ut ilskan. så nu ska jag göra en spellista som sagt, den ska vara exakt 12 jävla minuter och jag ska älska exakt alla låtar. imorgon ska jag dricka kaffe och äta på brasco med min favvi. fan vad mycket klockan blev. jaja. sova kan man göra när man är död. vilket jag lär vara imorgon...
maybe we're not meant to be
maybe it's to late

you make me feel like a child

en irriterande fluga surrar i mitt vardagsrum, den flyger runt, runt, runt. hoppas den blir yr snart och dör, men jag tror inte det. så jag tänker gå och lägga mig. tänkte bara säga att jag mår bra nu. inget mer depp. jag har världens finaste bästis som jag fikade med idag, en superfin kille som faktiskt verkar tycka om mig och jag går i en skola som jag verkligen tycker om. deppmode - off. thank you very much!chest to chest

jag är ute på djupt vatten igen. så där djupt så att jag skulle kunna drunkna, men om jag står på tårna så klarar jag mig fram tills att nästa våg kommer. så tills nästa våg kommer tänker jag vara förbered, jag kommer hoppa i precis rätt ögonblick. och jag kommer undvika dig. du är som gift som bara sköljer över mig, det är du som är vågen. varje gång jag ser dig.

"I can't give you what you want
And it's killing me
And I'm starting to see
Maybe we're not meant to be"


.

I swore I'd never fall again
But this don't even feel like falling

trött. sjuk. hungrig. ensam. kall. ynklig.
jag vill att du ska vara här nu..

rebeckaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahfdusidiskoewpjados

spenderade dagen med den här söta saken och vaskade pengar på grönan. 100 spänn fattigare gick vi båda därifrån, trötta men lyckliga. jag saknar redan grodspelet. åh och juste! hon gillade inte dig heller. inte för att du någonsin kommer läsa det här, men sådeså!

I won't let you close enough to hurt me

försent.


jag gråter bara i regnet

krockade med spårvagnen idag. alltså jag satt i spårvagnen, det var inte jag som krockade. men det var spännande start på dagen. har jätteont i nacken nu, det är mindre bra.
domen är godkänd för den delen. jag var lycklig och skrattade mest hela tiden, så det var bra. helt klart godkänt. mysigt! imorgon jobbar jag 17-23!!!! älskar att jobba kväll, så det ska bli kul! nu ska jag sova och drömma fina drömmar!

domedagen

imorgon kommer domen. antingen blir det bra eller så blir det inte det. vi får väl se hehe! ska iallafall träffa favvi imorgon, det är det spik på så att det bara inte finns! ÄLSKADEÄLSKADE FAVORIT, jag har saknat dig!
och imorgon åker min bästa vän till Rhodos. inte kul, inte kul alls faktiskt! men kommer hon hem hel och behållen är jag nöjd.

fyra år.

för fyra år sedan var jag 13 år. jag hade precis gått ut sexan, skulle börja i en  ny skola och använde inte smink.
för fyra år sedan hade jag min första riktiga pojkvän, lyssnade på my chemical romance och färgade håret svart.
för fyra år sedan sjöng jag knappt, hade ingen aning om att jag skulle jobba på gröna lund fyra år senare och jag hade verkligen ingen aning om att fyra år kunde kännas som en halv evighet om man tänker på det på det här sättet.
för fyra år är ju ingenting. egentligen.
för om fyra år är jag 21, har gått ut gymnasiet och har förhoppningsvis en jävligt bra framtid framför mig.
om fyra år ska jag ha en egen lägenhet och fortfarande försöka lista ut hur mitt liv ska gå.
eller så är jag död. men det är okej, för jag ska njuta av varenda jävla sekund av de här fyra åren.
för det är ju ingenting. egentligen.

RSS 2.0