jag blev använd en gång mest på skämt

bra skoldag, treorna hade mösspåtagning och jag taggar som in i helvete, två år till!!! och idag fyller min fina vän år, men jag tänker inte skriva grattis här för jag har redan sagt det och skrivit det på facebook! fast jag skrev ju grattis ändå nu.. men jaja! åt jäääättegod sallad idag med sån där ost som gnisslar och känns som gummi som jag inte vet hur det stavas.. halomi, haloumi, halahalalala, nåt sånt! eeehja, that's it, fett intressant jag vet! Veronica Maggios nya album är typ den bästa jag någonsin hört, pressar de sista dagarna av gratis spotify med henne. det är så bra att jag vill gråta varje gång jag hör vissa låtar. fyfan. nu blev det en bibel, så fint av mig! god jul.


gammal bild, micketmicket fint haha!

<3

visst du kan skratta och låtsas som ingenting, men jag vet allt om dig för du har varit min.

malvamalvamalvamalva

första kvällen vi umgicks, jag gillar det mycketmycket fastän jag ser ut som ett tard! <3

.

Well I been thinking about the future
But I'm too young to pretend
It's such a waste to always look behind you
Should be lookin' straight ahead

.


25 april

om fyra dagar fyller david år och om exakt en månad fyller jag år, asså jaaaaa, fucking 13 månader kvar, taggaaaaaaaa! det här blir det bästa året någonsin, bra. just nu skriver jag samhällsuppsats (kollar OC) och det går sjukt dåligt, alltså dö. mennnnnn det blir bra! imorgon ska jag till tandläkaren, gillas inte. ska fan gå och borsta tänderna igen nu bara därför haha! Och så är det kör prov imorgon, can't wait!! nej. menmen, nu ska jag fan ta tag i min uppsats som jag har skjutit upp i typ fem veckor nu!
gamla bilder is the shit.

there's been a long time since I had some fun

heheh, bra påsklov. laddat in bra musik på ipoden. taggar sju veckor kvar i skolan. orkar inte, men det blir fint. taggar final dagen efter valborg, lär vara lyckat. menmenmenmen, det här var en fin vecka.
jag får leva på den ett tag.

två bilder från rålis, mycket gosigt!


bakom mina (rickiiis) solglasögon kan jag va mig själv

jag och ricki böt solglasögon igår, så mina svarta solglasögon befinner sig just nu i barcelona (NICE) och hans röda befinner sig just nu på mitt huvud i sverige. WIN!
jaja, ikväll ska jag och tessi träffa min pojke och hans vänner på djurgårn, kan bli kult. vi får se, jag och tessi ska iallafall gosa galet! och imorgon kommer malva hem, brabra!
borde verkligen börja plugga, men tror att jag ska gå ut och springa faktiskt, låter ganska mysigt!

just nu, suger mitt liv.

:)

gröna lund

jag är trött. eller snarare död. helt jävla död. jag är nervös och jag vill sova men ska sitta kvar här ett tag och dö. facebook är gosigt. gröna lund var sjukt, jag älskar det. yeayea vi får se hur detta går, imorgon vet vi. eller iallafall jag.

håkan hellström. <3


Jag vill se dom
där skyarna igen
jag vill försöka igen
den här gången
den här gången
kanske världen förstår oss


sommarjobbb

i helgen är det utbildningshelg och jag är taggad, ikväll ska jag också skriva en sån där ansökan till huddinge komun om sommarjobb också så då har jag en backup-plan om det går åt helvete i helgen! kaos i innebandyn och skolan är ok, over'n'out!


största förlorarna

sitter och kollar på biggest loser och min träning börjar snart! tagginationnnnnnnnnnnn, eller?..
men bajs skit samma, taggar helgen och påsklov iallafall, asvärt!
kommer vara fetaste sköldpaddan på träningen, kult. PALLANTE.
jshfuowöabnfö!


jag saknar dig ganska jättemycket


<3


rubrik

jag såg kissa idag, tredje gången faktiskt! tindra var stolt, daniel paris var med också. ashäftigatjejerrrrrrrrr! eller? men jag har iallafall shoppat idag, mycket trevligt var det! tindra är en fin vän.
pusspusspusspusspusspuss


bajs

jag blir så trött på dig så att jag inte ens orkar bry mig längre. så kan det gå.


storbloggarn här!

herrejesus i bövelen så dålig jag är på det här med blogg! menmen what to do. kul fredagskväll, check...
heido.


.


RSS 2.0